Non-stop autómentés az
M5 autópályán és vonzáskörzetében!

Az M5-ösön vagy környékén meghibásodott gépjárművét rövid időn belül autószerelő műhelybe vagy az Ön által kijelölt helyre visszük. Kérjen azonnali árajánlatot!

M5 autópálya Budapest Szeged

Elromlott az autója az M5 autópályán?

Az Alföldet átszelő M5 autópálya teljes hosszán non-stop műszaki mentést kínálunk, beleértve az 5-ös főút szakaszát. Gépjárművét (akár 3,5 tonna súlyig) autószállító trélerrel juttatjuk az Önnek megfelelő helyre. Dabas telephellyel rendelkező cégek rendszeresen választanak bennünket a meghibásodott munkagépek műszaki mentése céljából. Gyors segítségnyújtással és kisteherautó bérlési lehetőségünkkel ugyanis segítünk minimalizálni a munkakiesést.

 Hívjon minket: 
 +36 30 505 61 14! 

Település

Távolság Budapesttől (km)

Távolság Szegedtől (km)

Soroksár

20

158

Gyál

22

155

Alsónémedi

24

158

Üllő

30

154

Ócsa

36

147

Inárcs

39

139

Dabas

53

136

Albertirsa

63

137

Lajosmizse

71

104

Kecskemét

88

90

Kiskunfélegyháza

116

64

Kunszállás

118

72

Petőfiszállás

124

54

Szeged

174

Makó

203

36

Röszke

179

12

A táblázatban a főbb településeket tüntettük fel. Az M5 autópálya által érintett összes településen vállaljuk az autó elszállítását. A teljes listát megtalálja a linken.

Igény esetén az autóját biztonságos telephelyünkön tároljuk a további szállításig.

A gyakori, rövid utazások vagy a téli hideg könnyen lemerítheti az akkumulátorokat, nem beszélve a folyamatos ablaktörlő használatról esős időben. Ilyenkor a lemerült akksit egy másik autó akkumulátorát kötik össze, egy ún. „bikázó kábellel”. Az így lezajló feszültség átadás az akksi bikázás. Egyszerűnek tűnhet, de a gyakorlatban számos buktatót rejt.

Miért bízza szakemberre a bikázást?

  • Ha nem körültekintően végzik, a bikázás jelentős kárt vagy akár tüzet is okozhat.
  • A benzines és a dízel autó bikázás egészen más eljárást követel, ezért nem érdemes kísérletezni.
  • A bikázás start stop rendszer esetén még több kockázatot rejt, egy rossz mozdulat hatására ugyanis könnyen elektromos hiba léphet fel.

Bikázás esőben? Nyári melegben? Éjjel vagy nappal? Ránk számíthat az M5 autópálya teljes hosszán. Speciális eszközzel indítjuk be autóját, így biztosan kap annyi energiát az akkumulátor, hogy autója elinduljon.

Amennyiben az Ön autójának akkumulátora a Ferihegyi Repülőtéren parkolás közben lemerül, abban az esetben néhány kilométerre lévő telephelyünkről, akár 10 perc a alatt a helyszínen tudunk lenni és a bikázást el tudjuk végezni.

Bármilyen lerobbant járműhöz hívhat bennünket
Hívjon minket a NON STOP elérhető telefonszámon:
 +36 30 505 6114 , kollégánk azonnal a helyszínre siet!
Mozgásképtelen teherautó emelős vontatása

Árokba csúszott jármű vagy felborult autó az M5 autópályán? A baleset után a rakomány kiemelése és az úttestre való visszahelyezés a nagy tömegű munkagépek esetén nem egyszerű feladat. Kollégánk hívását követően azonnal elindul  a helyszínre 3,5 tonna kapacitású emelőnkkel, és segít a tehergépjárművek műszaki mentésében. Ha pedig a teherautóban szállított árut, eszközöket szeretné minél hamarabb célba juttatni, kistehergépkocsit biztosítunk Önnek.

A röszkei határátkelőn túl is számíthat gyors és hatékony autószállítási szolgáltatásainkra. Kérés esetén extra csomagjait és szállítmányait is külföldre visszük. 

 Hívjon minket a 
 +36 30 505 61 14-es telefonszámon! 

Bármilyen lerobbant járműhöz hívhat bennünket

Mit foglal még magában autómentés szolgáltatásunk?

Az autómentés napi 24 órában történik. A kapcsolatfelvételt követően azonnal a helyszínre sietünk. Forgalmas hétvégéken és ünnepnapokon is elér minket a +36 30 505 61 14 -as telefonszámon.

Az Önnel együtt utazók elszállítását kényelmes gépjárművünk segítségével maximum 4 főig biztosítjuk. Ha munkagéppel fontos tárgyakat vagy eszközöket fuvarozott, kedvező áron az Ön által meghatározot helyre juttatjuk őket.

Szükség esetén 5 fő szállítására alkalmas csereautót biztosítunk Önnek és az Önnel utazóknak. Szállítmányozás esetén kistehergépkocsit bérelhet, mellyel azonnal folytathatja a munkát. Alapvető műszaki segítségnyújtást is vállalunk, például az autó bebikázását.

Hogyan történik az autómentés?

1.

Hívjon minket a
+36 30 505 61 14-es telefonszámon

Kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, és megismeri az autómentés helyszínét, körülményeit.

2.

Kollégánk árajánlatot tesz

Szakemberünk már az első telefonhívás során ismerteti az autómentés kereteit. Az ár mindig fix, így soha nincsenek rejtett költségek.

3.

Megkezdődik a műszaki mentés

Amennyiben Ön elfogadja az árajánlatot, autómentő szakembereink azonnal a helyszínre indulnak. Ez alatt érdemes kivennie a gépjárművéből a fontos iratait és tárgyait. Érkezés után Önt és ismerőseit, illetve a gépjárművét is a kívánt helyekre visszük.

Autómentés lépései