Non-stop autómentés az
M3 autópályán és vonzáskörzetében!

Az M3-ason vagy környékén meghibásodott gépjárművét rövid időn belül autószerelő műhelybe vagy az Ön által kijelölt helyre visszük. Kérjen azonnali árajánlatot!

M3 autópálya Budapest Nyíregyháza

Elromlott az autója az M3 autópályán?

Az M3 autópálya teljes hosszán non-stop elérhető műszaki mentést kínálunk. Gépjárművét (akár 3,5 tonna súlyig) autószállító trélerrel juttatjuk az Önnek megfelelő helyre.

Település

Távolság Budapesttől (km)

Távolság Nyíregyházától (km)

Fót

21,7

217

Mogyoród

24,6

212

Gödöllő

30

208

Bag

41

194

Hatvan

56

179

Gyöngyöshalász

79

170

Mezőkövesd

132

108

Mezőkeresztes

141

96

Hajdúböszörmény

212

40

Hajdúnánás

207

34

Hajdúdorog

214

28

Nyíregyháza

232

Vásárosnamény

287

65

A táblázatban a főbb településeket tüntettük fel. Az M3 autópálya által érintett összes településen vállaljuk az autó elszállítását. A teljes listát megtalálja a linken.

Igény esetén az autóját biztonságos telephelyünkön tároljuk a további szállításig.

A gyakori, rövid utazások vagy a téli hideg könnyen lemerítheti az akkumulátorokat, nem beszélve a folyamatos ablaktörlő használatról esős időben. Ilyenkor a lemerült akksit egy másik autó akkumulátorát kötik össze, egy ún. „bikázó kábellel”. Az így lezajló feszültség átadás az akksi bikázás. Egyszerűnek tűnhet, de a gyakorlatban számos buktatót rejt.

Miért bízza szakemberre a bikázást?

  • Ha nem körültekintően végzik, a bikázás jelentős kárt vagy akár tüzet is okozhat.
  • A benzines és a dízel autó bikázás egészen más eljárást követel, ezért nem érdemes kísérletezni.
  • A bikázás start stop rendszer esetén még több kockázatot rejt, egy rossz mozdulat hatására ugyanis könnyen elektromos hiba léphet fel.

Bikázás esőben? Nyári melegben? Éjjel vagy nappal? Ránk számíthat az M3 autópálya teljes hosszán. Speciális eszközzel indítjuk be autóját, így biztosan kap annyi energiát az akkumulátor, hogy autója elinduljon.

Amennyiben az Ön autójának akkumulátora a Ferihegyi Repülőtéren parkolás közben lemerül, abban az esetben néhány kilométerre lévő telephelyünkről, akár 10 perc a alatt a helyszínen tudunk lenni és a bikázást el tudjuk végezni.

Bármilyen lerobbant járműhöz hívhat bennünket
Hívjon minket a NON STOP elérhető telefonszámon:
 +36 30 505 6114 , kollégánk azonnal a helyszínre siet!
emelős tehergépjármű mentés

Árokba csúszott jármű vagy felborult autó az M3 autópályán? A baleset után a rakomány kiemelése és az úttestre való visszahelyezés a nagy tömegű munkagépek esetén nem egyszerű feladat. Kollégánk hívását követően azonnal elindul  a helyszínre 3,5 tonna kapacitású emelőnkkel, és segít a tehergépjárművek műszaki mentésében. Ha pedig a teherautóban szállított árut, eszközöket szeretné minél hamarabb célba juttatni, kistehergépkocsit biztosítunk Önnek.

Az ukrán határon túl is számíthat gyors és hatékony autószállítási szolgáltatásainkra. Kérés esetén extra csomagjait és szállítmányait is külföldre visszük.

 Hívjon minket a 
 +36 30 505 61 14-es telefonszámon! 

Bármilyen lerobbant járműhöz hívhat bennünket

Mit foglal még magában autómentés szolgáltatásunk?

Az autómentés napi 24 órában történik. A kapcsolatfelvételt követően azonnal a helyszínre sietünk. Forgalmas hétvégéken és ünnepnapokon is elér minket a +36 30 505 61 14 -as telefonszámon.

Az Önnel együtt utazók elszállítását kényelmes gépjárművünk segítségével maximum 4 főig biztosítjuk. Ha munkagéppel fontos tárgyakat vagy eszközöket fuvarozott, kedvező áron az Ön által meghatározot helyre juttatjuk őket.

Szükség esetén 5 fő szállítására alkalmas csereautót biztosítunk Önnek és az Önnel utazóknak. Szállítmányozás esetén kistehergépkocsit bérelhet, mellyel azonnal folytathatja a munkát. Alapvető műszaki segítségnyújtást is vállalunk, például az autó bebikázását.

Hogyan történik az autómentés?

1.

Hívjon minket a
+36 30 505 61 14-es telefonszámon

Kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, és megismeri az autómentés helyszínét, körülményeit.

2.

Kollégánk árajánlatot tesz

Szakemberünk már az első telefonhívás során ismerteti az autómentés kereteit. Az ár mindig fix, így soha nincsenek rejtett költségek.

3.

Megkezdődik a műszaki mentés

Amennyiben Ön elfogadja az árajánlatot, autómentő szakembereink azonnal a helyszínre indulnak. Ez alatt érdemes kivennie a gépjárművéből a fontos iratait és tárgyait. Érkezés után Önt és ismerőseit, illetve a gépjárművét is a kívánt helyekre visszük.

Autómentés lépései