Non-stop autómentés Budapest belső és külső kerületeiben

Meghibásodott gépjárművét rövid időn belül egy budapesti autószerelő műhelybe vagy az Ön által kijelölt helyszínre juttatjuk. Hazaszállítjuk Önt és utasait, vagy csereautót biztosítunk. Kérjen azonnali árajánlatot!

Budapest egész területén vállalunk autómentést

Budapest

Elromlott az autója Budapesten?

Autómentő trélerünk Budapest egész területén a segítségére siet Pest belvárosától a külső kerületekig. Az olyan forgalmas utakon is gyorsan célba érünk, mint a Hungária körút, az Üllői út, a Nagykörút vagy a Kiskörút.

Nem kell félnie, hogy Budapest főutakon dugót idéz elő autójával – a telefonon megbeszélt időben, karcolásmentesen eljuttatjuk a járművet az Önnek megfelelő helyre.

A legkülönbözőbb szükséghelyzetekben számíthat autómentő szolgáltatásunkra Budapest valamennyi kerületében (I-XXIII):

  • Lerobbant autója vagy motorja, és szeretné eljuttatni azt egy budapesti szerelőműhelybe,
  • Csereautóra lenne szüksége, mert gyorsan el kell jutnia Budapest egyik feléből a másikba,
  • Utasait szeretné hazafuvaroztatni Budapesten belül vagy akár kívül,
  • Meghibásodott munkagép miatt van szüksége gyors és megbízható autómentésre,
  • A gépjárműben szállított árut, eszközöket szeretné célba juttatni,
  • Be kell bikázni autóját.

Igény esetén a járművet biztonságos telephelyünkön tároljuk a további szállításig.

 

 Hívjon minket: 
 +36 30 505 61 14! 

A gyakori, rövid utazások vagy a téli hideg könnyen lemerítheti az akkumulátorokat, nem beszélve a folyamatos ablaktörlő használatról esős időben. Ilyenkor a lemerült akksit egy másik autó akkumulátorát kötik össze, egy ún. „bikázó kábellel”. Az így lezajló feszültség átadás az akksi bikázás. Egyszerűnek tűnhet, de a gyakorlatban számos buktatót rejt.

Miért bízza szakemberre a bikázást?

  • Ha nem körültekintően végzik, a bikázás jelentős kárt vagy akár tüzet is okozhat.
  • A benzines és a dízel autó bikázás egészen más eljárást követel, ezért nem érdemes kísérletezni.
  • A bikázás start stop rendszer esetén még több kockázatot rejt, egy rossz mozdulat hatására ugyanis könnyen elektromos hiba léphet fel.

Bikázás esőben? Nyári melegben? Éjjel vagy nappal? Ránk számíthat Budapest teljes területén. Speciális eszközzel indítjuk be autóját, így biztosan kap annyi energiát az akkumulátor, hogy autója elinduljon.

Amennyiben az Ön autójának akkumulátora a Ferihegyi Repülőtéren parkolás közben lemerül, abban az esetben néhány kilométerre lévő telephelyünkről, akár 10 perc a alatt a helyszínen tudunk lenni és a bikázást el tudjuk végezni.

Bármilyen lerobbant járműhöz hívhat bennünket
Hívjon minket a NON STOP elérhető telefonszámon:
 +36 30 505 6114 , kollégánk azonnal a helyszínre siet!
Emelős autómentés

Árokba csúszott jármű vagy felborult autó Budapesten? A baleset után a rakomány kiemelése és az úttestre való visszahelyezés a nagy tömegű munkagépek esetén nem egyszerű feladat. Kollégánk hívását követően azonnal elindul  a helyszínre 3,5 tonna kapacitású emelőnkkel, és segít a tehergépjárművek műszaki mentésében. Ha pedig a teherautóban szállított árut, eszközöket szeretné minél hamarabb célba juttatni, kistehergépkocsit biztosítunk Önnek.

Mit foglal még magában autómentés szolgáltatásunk?

Az autómentés napi 24 órában történik. A kapcsolatfelvételt követően azonnal a helyszínre sietünk. Forgalmas hétvégéken és ünnepnapokon is elér minket a +36 30 505 61 14 -as telefonszámon.

Az Önnel együtt utazók elszállítását kényelmes gépjárművünk segítségével maximum 4 főig biztosítjuk. Ha munkagéppel fontos tárgyakat vagy eszközöket fuvarozott, kedvező áron az Ön által meghatározot helyre juttatjuk őket.

Szükség esetén 5 fő szállítására alkalmas csereautót biztosítunk Önnek és az Önnel utazóknak. Szállítmányozás esetén kistehergépkocsit bérelhet, mellyel azonnal folytathatja a munkát. Alapvető műszaki segítségnyújtást is vállalunk, például az autó bebikázását.

Hogyan történik az autómentés?

1.

Hívjon minket a
+36 30 505 61 14-es telefonszámon

Kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, és megismeri az autómentés helyszínét, körülményeit.

2.

Kollégánk árajánlatot tesz

Szakemberünk már az első telefonhívás során ismerteti az autómentés kereteit. Az ár mindig fix, így soha nincsenek rejtett költségek.

3.

Megkezdődik a műszaki mentés

Amennyiben Ön elfogadja az árajánlatot, autómentő szakembereink azonnal a helyszínre indulnak. Ez alatt érdemes kivennie a gépjárművéből a fontos iratait és tárgyait. Érkezés után Önt és ismerőseit, illetve a gépjárművét is a kívánt helyekre visszük.

Autómentés lépései