Non-stop autómentés Budapest vonzáskörzetében és M0 körgyűrűn!

Budapest környékén meghibásodott gépjárművét rövid időn belül autószerelő műhelybe vagy az Ön által kijelölt helyre visszük. Kérjen azonnali árajánlatot!

Autómentés Budapest környékén M0 autópályán

Elromlott autója az M0 körgyűrűn
vagy azon túl, Szolnokig bezárólag?

Az M0 körgyűrű teljes hosszán és Budapest agglomeráció egyes településein is autómentést biztosítunk. Beleértve M0-Budapest autópálya bevezető szakaszait, valamint a repülőtér környékét, a 4-es főút Budapest Monor közti szakaszát és az M4 autópályát egészen Szolnokig.

Budapest környéki települések, ahol műszaki mentést vállalunk: Vecsés, Üllő, Gyál, Pécel, Ecser, Maglód, Gyömrő.

Akár munkagépét is rövid idő alatt elszállítjuk 3,5 tonnáig a cég telephelyére vagy az Ön által kijelölt helyre.

Már Abony elkerülő szakaszán vagy a Monor melletti ívnél érte a baleset? Nem gond, egészen Szolnokig vállaljuk az autó műszaki mentését, akárhol várakozik:

  • A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret és Vecsést elkerülve, az M4 Monorig tartó szakaszán,
  • Albertirsa és Pilis közti völgy területén,
  • Ceglédtől az E60-as úton Abonyig,
  • vagy a 406-oson, esetleg a 4-es út Szolnokig tartó szakaszán.

 

 Hívjon minket: 
 +36 30 505 61 14! 3

A gyakori, rövid utazások vagy a téli hideg könnyen lemerítheti az akkumulátorokat, nem beszélve a folyamatos ablaktörlő használatról esős időben. Ilyenkor a lemerült akksit egy másik autó akkumulátorát kötik össze, egy ún. „bikázó kábellel”. Az így lezajló feszültség átadás az akksi bikázás. Egyszerűnek tűnhet, de a gyakorlatban számos buktatót rejt.

Miért bízza szakemberre a bikázást?

  • Ha nem körültekintően végzik, a bikázás jelentős kárt vagy akár tüzet is okozhat.
  • A benzines és a dízel autó bikázás egészen más eljárást követel, ezért nem érdemes kísérletezni.
  • A bikázás start stop rendszer esetén még több kockázatot rejt, egy rossz mozdulat hatására ugyanis könnyen elektromos hiba léphet fel.

Bikázás esőben? Nyári melegben? Éjjel vagy nappal? Ránk számíthat az M0 körgyűrű teljes szakaszán, valamint Vecsés, Üllő, Gyál, Pécel, Ecser, Maglód, Gyömrő településeken. Speciális eszközzel indítjuk be autóját, így biztosan kap annyi energiát az akkumulátor, hogy autója elinduljon.

Amennyiben az Ön autójának akkumulátora a Ferihegyi Repülőtéren parkolás közben lemerül, abban az esetben néhány kilométerre lévő telephelyünkről, akár 10 perc a alatt a helyszínen tudunk lenni és a bikázást el tudjuk végezni.

Bármilyen lerobbant járműhöz hívhat bennünket
Hívjon minket a NON STOP elérhető telefonszámon:
 +36 30 505 6114 , kollégánk azonnal a helyszínre siet!
Munkagép szállítása emelős járművel

Árokba csúszott jármű vagy felborult autó az M0 körgyűrűn vagy Budapest környező településein? A baleset után a rakomány kiemelése és az úttestre való visszahelyezés a nagy tömegű munkagépek esetén nem egyszerű feladat. Kollégánk hívását követően azonnal elindul  a helyszínre 3,5 tonna kapacitású emelőnkkel, és segít a tehergépjárművek műszaki mentésében. Ha pedig a teherautóban szállított árut, eszközöket szeretné minél hamarabb célba juttatni, kistehergépkocsit biztosítunk Önnek.

Mit foglal még magában autómentés szolgáltatásunk?

Az autómentés napi 24 órában történik. A kapcsolatfelvételt követően azonnal a helyszínre sietünk. Forgalmas hétvégéken és ünnepnapokon is elér minket a +36 30 505 61 14 -as telefonszámon.

Az Önnel együtt utazók elszállítását kényelmes gépjárművünk segítségével maximum 4 főig biztosítjuk. Ha munkagéppel fontos tárgyakat vagy eszközöket fuvarozott, kedvező áron az Ön által meghatározot helyre juttatjuk őket.

Szükség esetén 5 fő szállítására alkalmas csereautót biztosítunk Önnek és az Önnel utazóknak. Szállítmányozás esetén kistehergépkocsit bérelhet, mellyel azonnal folytathatja a munkát. Alapvető műszaki segítségnyújtást is vállalunk, például az autó bebikázását.

Hogyan történik az autómentés?

1.

Hívjon minket a
+36 30 505 61 14-es telefonszámon

Kollégánk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, és megismeri az autómentés helyszínét, körülményeit.

2.

Kollégánk árajánlatot tesz

Szakemberünk már az első telefonhívás során ismerteti az autómentés kereteit. Az ár mindig fix, így soha nincsenek rejtett költségek.

3.

Megkezdődik a műszaki mentés

Amennyiben Ön elfogadja az árajánlatot, autómentő szakembereink azonnal a helyszínre indulnak. Ez alatt érdemes kivennie a gépjárművéből a fontos iratait és tárgyait. Érkezés után Önt és ismerőseit, illetve a gépjárművét is a kívánt helyekre visszük.

Autómentés lépései